خدمات ما

شرکت ندای نوین کیفیت پاسارگاد با بهره گیری از برترین ممیزان و کارشناسان پیاده سازی انواع سیستم های استاندارد بین المللی و داخلی اماده ارائه خدمات مشاوره ای و پیاده سازی استاندارد های سیستمی در همه نقاط ایران می باشد.

استاندارد ISO 9001:2015

سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 به عنوان یک روش بر پایه ی بهبود مستمر برنامه ریزی شده که در راستای تعریف چگونگی برآوردن نیازمندی های مشتریان و ذینفعان که تحت تاثیر فعالیت سازمان است ، شناخته می شود . استاندارد ایزو 9001 الزاماتی را برای یک سیستم مدیریت کیفیت ارائه می نماید تا به سازمان ها و کسب کار ها در راستای کسب رضایت مشتریان کمک کند .

استاندارد ISO22000:2018

ستاندارد ایزو 22000 ویرایش 2018 با تمرکز بر سازمان مرتبط با صنایع خوراک و تغذیه ، با صرف نظر از اندازه و یا بخش آن ، سیستم مدیریت ایمنی غذا را به یک روند بهبود مستمر تبدیل می کند .
این استاندارد با کمک شناسایی ، پیشگیری و کاهش ریسک ناشی مواد غذایی وخوراکی در زنجیره ی خوراک و تغذیه ، یک رویکرد پیشگیرانه برای امنیت مواد غذایی اتخاذ می نماید .

استاندارد GLOBAL GAP

GLOBAL GAP ، یک نهاد مجوز خصوصی است .
این استاندارد ها مبتنی بر مجموعه ای از استاندارد های کشاورزی است که در سطح بین المللی شناخته می شوند. با اخذ این گواهینامه ، تولید کنندگان مواد غذایی و کشاورزان به مصرف کنندگان نشان می دهند که در کل مراحل تولید مطابق با استاندارد های Global Gap هستند . استاندارد Global Gap نگرانی مصرف کنندگان در مورد ایمنی مواد غذایی کاملا برطرف می نماید .
این امر نشان دهنده ی این است که تمامی مواد غذایی به گونه ای تولید می شوند که استفاده از مواد شیمیایی و اثرات منفی محیطی را کاهش دهد .

استاندارد ISO 10002:2018

استاندارد ISO 10002 بمنظور طراحی یک سیستم اثربخش و کارآمد در فرآیند رسیدگی به شکایات مشتری در تمامی سازمان ها تشکیل شده است . هدف این استاندارد ، کمک رسانی به سازمان ها، مشتریان و کلیه ذینفعان می باشند.بعد از دریافت شکایت از مشتری، سازمان می تواند فرصت های زیادی را در راستای بهبود در محصولات ، عملکرد و فرآیندها در اختیار سازمان قرار دهد و در صورتی که فرآیند رسیدگی به شکایات به درستی انجام شود، اعتبار و شهرت سازمان نیز حفظ خواهد شد.

استاندارد GMP

GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به عنوان زیر بنا اصلي سيستم های ایمنی و سلامت شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل ها می باشد . اصول GMP عوامل کنترلي هستند که بر کل روند عملیات توليد و کنترل کيفيت تمرکز دارند که رکن تولید محصول سالم می باشد و به ایجاد و نگهداری زیر ساختهای مناسب برای تولید محیط ، تجهیزات، نیروی انسانی و... می پردازد

استاندارد ISO 14001:2015

هدف از این اشستاندارد بین المللی ارائه یک چارچوب به سازمان ، بمنظور حفاظت از محیط زیست و واکنش در برابر تغییرات زیست محیطی در تعادل با نیاز های اجتماعی - اقتصادی سازمان می باشد . این سازمان شامل الزاماتی است که موجب می شود سازمان قادر باشد به نتایج مورد نظر که برای سیستم مدیریت زیست محیطی اش تعیین می کند دست یابد .

استاندارد FSSC 22000:ver 5.1/6

گواهینامه ی FSSC 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ( FSMS ) می باشد . که فر آیند های یکپارچه ای را بمنظور حداقل رساندن خطرات ایمنی غذایی تعریف می کند . در اصل استاندارد FSSC 22000 یک قدم بزرگ و اساسی در جهت استفاده از یک استاندارد ایمنی موادغذایی معتبر و قابل قبول توسط تمامی سازمانهای بین المللی است که نقطه ضعف های استاندارد ISO 22000 را پوشش می دهد.

استاندارد BRC

استاندارد BRC با ارزیابی و شناسایی مخاطرات احتمالی بر پایه یک فرآیند پیشگیری بنا شده است. این استاندارد برای کلیه تولید کنندگان و توزیع کنندگان مواد غذایی صرف نظر از اندازه سازمان کاربرد دارد این استاندارد اروپایی با تکیه بر کیفیت و در نظر گرفتن بهداشت در تولید و فرآوری محصولات غذایی و زنجیره تولید ، مواد غذایی را تضمین می کند . در ممیزی این استاندارد ، الزامات سیستم های HACCP ، سیستم مدیریت کیفیت ، استانداردهای زیست محیطی ، کنترل فرآیند و نیز الزامات پرسنلی مورد بررسی قرار میگیرد. و در انتها ، گواهینامه BRC برای سازمان و محصول تولیدی آن صادر می گردد.

استاندارد ISO 10004:2018

ایزو ISO 10004 : سیستم مدیریت کیفیت پایش و نظارت رضایتمندی مشتریان ISO 10004:2018 ، هدف اصلی یک سازمان در هر تخصصی ایجاد برند شخصی مطمئن و افزایش بازده در فروش می باشد . که پیش نیازآن ایجاد اعتماد در مشتریان است. این استاندارد, اطلاعات به دست آمده از نظارت و اندازه گیری رضایت مشتری ، می تواند به شناسایی فرصت های بهبود استراتژی های سازمان ، محصولات ، خدمات ، عملکرد ، فرآیندها کمک کند و در نهایت چنین پیشرفت هایی موجب جلب اعتماد مشتری خواهد شد .

استاندارد 17025:2017

ایزو 17025 برای مراکز آزمایشگاهی که چه به صورت تحقیقاتی و چه صورت بالینی فعالیت دارند، نوشته شده است. اخذ گواهینامه ایزو 17025 که منطبق بر اصول ایزو 9001 است، به اجرای دقیق و راحت تر آزمون ها، کالیبراسیون دستگاه ها و آزمایش ها کمک می کند. همچنین این ایزو در کاهش خطرهای احتمالی در طی انجام آزمایش ها، کار با دستگاه ها و حفظ سلامتی و ایمنی کارکنان نیز بسیار مؤثر است.

استاندارد ISO 45001:2018

استاندارد ایزو 45001 با عنوان ایمنی و بهداشت شغلی، در راستای ایمنی و بهداشت کارکنان سازمان و همین طور بمنظور کاهش ریسک و ایجاد شرایط کاری بهتر، ارتقای سازمان ایجاد شده است. که این استاندارد ، ارائه‌کننده الزامات و دستورالعمل‌هایی برای اجرای سیستم و چارچوب حفاظت از کارمندان و کاهش ریسک است .

استاندارد IFS

استاندارد غذایی IFS یک استاندارد شناخته شده برای ممیزی تولید کنندگان و صنایع مواد غذایی است. تمرکز این استاندارد بر ایمنی مواد خوراکی و غذایی و کیفیت فرآیندها و محصولات است.الزامات این استاندارد بین المللی مربوط به شرکت های صنایع غذایی و شرکت هایی است که محصولات غذایی را بسته بندی می کنند. گواهینامه غذایی IFS می تواند مزیت کلیدی برای برتری در بازار رقابتی باشد .

استاندارد HACCP:2020

سازمان جهانی استانداردISO جهت همگام سازی استاندارد بین تمام جوامع جهانی استاندارد مدیریت صنایع غذاییHACCP را تدوین نموده است .این استاندارد موجب کاهش خطر ابتلا ب خطرات ایمنی مواد غذایی می شود .سیستم استاندارد HACCP مستلزم آن می باشد که خطرات احتمالی شناسایی شود ودرنقطه خاصی ازفرآیند کنترل گردد . بنابراین HACCP شامل خطرات بیولوژیکی ، شیمیایی و فیزیکی می باشد ، سازمانها ، و صنایع تولید مواد غذایی ، شرکتهای بسته بندی مواد غذایی که در تولید ، پردازش و یا اداره مواد غذایی دخیل هستند باید در راستای کاهش خطرات مواد غذایی از الزامات استاندارد HACCP استفاده نمایند.

استاندارد ISO 10015:2019

استاندارد ایزو 10015 ، یک استاندارد راهنما از گروه ایزو 9000 می باشد که در آن به تشریح فرآیند آموزش و نحوه سازماندهی و ساماندهی آن پرداخته می شود. این استاندارد از 4 مرحله ی اصلی یعنی ؛ نیاز سنجی آموزشی ، برنامه ریزی ، اجرا ، اثربخشی آموزشی تشکیل شده است . این استاندارد ، یک مستند راهنما در حوزه مدیریت و توسعه کارکنان سازمان هاست و فارغ از نوع و اندازه هر سازمان می تواند علاوه بر حوزه مدیریت کیفیت در سایر سیستم­های مدیریتی از جمله محیط زیست، ایمنی و سلامت شغلی، و ... نیز مورد استفاده قرار گیر

استاندارد FSBB

SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال 2006 توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY ) طراحی و گردآوری شده است. اجرای SFBB به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی و یا محصولی را که استفاده می کند کاملا سالم است و هیچ عاملی که باعث به خطر افتادن سلامت وی شود در غذایی که مصرف می کند وجود ندارد .

راهنمای دریافت ایزو

ایزو یک سازمان بین المللی است که درست همانند سایر سازمان ههای بین المللی وظایفی را برعهده دارد که در سطح بین المللی و در همه کشور ها قابلیت اجرا و حمایت دارد.

ابتدا شرکت ها باید بسته به موضوع فعالیت خود مشخص نمایند که کدام یک از استاندارد ها را نیاز دارند، سپس اقدام به دریافت آن نمایند. چرا که هر یک از استاندارد ها در حوزه ی خاصی مورد نیاز است.